Korytarze.
4 posters
Nowa szkoła IA
Szłam wolnym krokiem przez korytarz wielkiej szkoły. Mojej nowej szkoły. Nowy początek, nowi znajomi, nowa szkoła. Błądziłam po całym budynku nie wiedząc gdzie się znajduje. Szukałam sali gimnastycznej.
- Gdzie ja jestem...- wyszeptałam cicho nadal idąc przez ciemny korytarz rozświetlony jedynie kilkoma marnymi lampami. Szybko szłam i rozglądałam się dookoła gdy wpadłam na jakąś dziewczynę. Miała niebieskie włosy i wyglądała na trochę zdenerwowaną.
- Przepraszam bardzo, ja nie chciałam ! Czy mogłabyś powiedzieć mi gdzie tu jest sala gimnastyczna ? - uśmiechnęłam się nieśmiało.
- Gdzie ja jestem...- wyszeptałam cicho nadal idąc przez ciemny korytarz rozświetlony jedynie kilkoma marnymi lampami. Szybko szłam i rozglądałam się dookoła gdy wpadłam na jakąś dziewczynę. Miała niebieskie włosy i wyglądała na trochę zdenerwowaną.
- Przepraszam bardzo, ja nie chciałam ! Czy mogłabyś powiedzieć mi gdzie tu jest sala gimnastyczna ? - uśmiechnęłam się nieśmiało.
IA- Liczba postów : 64
Re: Korytarze.
Obruciła sie momentalnie. Nowa uczennica.-Witaj-usmiechneła sie ciepło do niej. -Jestem Miku. Miło mi. Czyżbys sie zgubiła???- zapytała przyglądajac sie dziewczynie.
Uśmiechała się nieśmiało nadal patrząc na dziewczynę.
- Jestem Ia, mnie również miło. Tak zgubiłam się i kompletnie nie wiem gdzie jestem.
Przygryzła dolną wargę i spojrzała w bok po czym przeczesała włosy palcami.
- Jestem Ia, mnie również miło. Tak zgubiłam się i kompletnie nie wiem gdzie jestem.
Przygryzła dolną wargę i spojrzała w bok po czym przeczesała włosy palcami.
Usmiechneła sie do niej promiennie. W rece trzymała zwiniatko ktore trzymała mocno w rece-Oh...mam nadzieje że zostaniemy przyjaciołkami Ia. Nie emartw sie. Jestm tu już prawie miesiac wiec zapoznałam sie z terenem. Gdzie chcesz dojsc??? Jestesmy w jednym z korytarzow szkoły.-powiedziała rozgladajac sie po korytarzu czy nikogo tu czasem nie ma.
- Sala gimnastyczna, tam miała na mnie czekać dziewczyna która także jest nowa. - uśmiechnęła się szerzej do nowej znajomej. Ruszyłyśmy wolnym krokiem wzdłuż korytarzu.
Przeszła kawałek. Po chwili doszły do wielkich drzwi.- To tu-uśmiechneła się-Wybacz mi ale śpieszy mi się. Musze gdzieś iśc. Do zobaczenia IA-Chan- pomachała jej i uciekła z korytarza.
- Do zobaczenia. - uśmiechnęłam się po czym gdy dziewczyna odbiegła kawałek krzyknęłam - Dziękuje !
Szkła nie wiedząc gdzie. Miała to gdzieś. Nagle zobaczyła postać z pięknymi, długimi, różowymi włosami.
- Em, przepraszam! zwróciła się do dziewczyny. Wiesz może gdzie jest sala z muzyki? Jestem nowa i...Spojrzała na twarz dziewczyny
-...Luka!?
- Em, przepraszam! zwróciła się do dziewczyny. Wiesz może gdzie jest sala z muzyki? Jestem nowa i...Spojrzała na twarz dziewczyny
-...Luka!?
Rin Kagamine- Liczba postów : 47
-tak to ja a ty kim jesteś? Niestety nie wiem też jestem nowa <powiedziała zawstydzona>
Luka Megurine- Liczba postów : 16
-To ja Rin, nie poznajesz mnie? Powiedziała.
- Ach tak chodziłyśmy razem do podstawówki. Przytuliła ją.
-Wypiękniałaś. Powiedziała z uśmiechem na twarzy
-Wypiękniałaś. Powiedziała z uśmiechem na twarzy
Ostatnio zmieniony przez Luka Megurine dnia Sro Paź 24, 2012 6:55 am, w całości zmieniany 2 razy
-Hehe dziękuję, ty także! Na jej twarzy pojawił się uśmiech.
-Czyli obie nie wiemy gdzie co jest! Musimy poszukać Auli bo rozpoczęcie roku się za niedługo zacznie!
-Czyli obie nie wiemy gdzie co jest! Musimy poszukać Auli bo rozpoczęcie roku się za niedługo zacznie!
Ostatnio zmieniony przez Rin Kagamine dnia Pon Paź 08, 2012 4:31 pm, w całości zmieniany 1 raz
-Dobry pomysł. Uśmiechnęła się miło i ruszyły w stronę wyjścia.
Gdy wyszła z auli zauważyła że nie mam przy niej Rin. Najwyraźniej musiała ją zgubić w tłumie. Poczekała chwile w jednym miejscu gdy wszyscy się rozeszli nadal jej nie widziała pomyślała że może sobie poszła z innymi.
-Ach chyba pójdę do miasta na zakupy. Mówiąc to do siebie kierowała się w stronę wyjścia.
-Ach chyba pójdę do miasta na zakupy. Mówiąc to do siebie kierowała się w stronę wyjścia.
Pozwolenia na tym forum: