Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Przyjazny las otaczający Akademik.

+2
Gakupo Kamui
Miku Hatsune
6 posters

Strona 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Przyjazny las otaczający Akademik. - Page 3 Empty Re: Przyjazny las otaczający Akademik.

Pisanie  Vy2 Yuma Wto Paź 23, 2012 10:34 pm

-Łatwiej powiedzieć niż zrobić.- parsknął z uśmiechem.
-Moje życie jest mi obojętne.. niech się dzieje co ma się stać.- westchnął i położył się na ziemi.
Vy2 Yuma
Vy2 Yuma

Liczba postów : 135

Powrót do góry Go down

Przyjazny las otaczający Akademik. - Page 3 Empty Re: Przyjazny las otaczający Akademik.

Pisanie  Tsubame Utanomiyatsuko Wto Paź 23, 2012 10:37 pm

Zirytowało go to zdanie. - Czemu tak sądzisz? Nie obchodzi cię to, że innym na tobie zależy? - pokręcił głową. - Masz zbyt niską samoocenę.
Tsubame Utanomiyatsuko
Tsubame Utanomiyatsuko

Liczba postów : 130

Powrót do góry Go down

Pisanie  Vy2 Yuma Wto Paź 23, 2012 10:43 pm

-Jestem realistą. Nie muszę się oszukiwać, bo przecież wiem, że dla takiego "brudnego psa" nie ma miejsca w świecie.- Uśmiechnął się wrednie i zamknął oczy.
Vy2 Yuma
Vy2 Yuma

Powrót do góry Go down

Pisanie  Tsubame Utanomiyatsuko Wto Paź 23, 2012 10:48 pm

Chwycił go za brodę wpatrując się intensywnie w niego, po chwili zaczął namiętnie całować.- Proszę przestań tak o sobie mówić. - jego usta z powrotem powędrowały do ust Yumy.
Tsubame Utanomiyatsuko
Tsubame Utanomiyatsuko

Powrót do góry Go down

Pisanie  Vy2 Yuma Wto Paź 23, 2012 10:54 pm

Leżał bezwładnie na miękkiej trawie i dawał sobie zrobić wszystko, nawet nie drgnął. Było to zaskakujące, jak przez ten czas pobytu zaczął się zmieniać dzięki niemu.
Jego kąciki ust się uniosły, a spojrzenie zrobiło się łagodniejsze.
Vy2 Yuma
Vy2 Yuma

Powrót do góry Go down

Pisanie  Tsubame Utanomiyatsuko Wto Paź 23, 2012 10:58 pm

Nie rozumiał jak człowiek taki jak on może dostać od Boga kogoś takiego jak Yume. Uśmiechnął się i przytulił do siebie chłopaka. - Cieszę się, że na twojej twarzy zagościł uśmiech.
Tsubame Utanomiyatsuko
Tsubame Utanomiyatsuko

Powrót do góry Go down

Pisanie  Vy2 Yuma Wto Paź 23, 2012 11:03 pm

-Ja się cieszę, że jeszcze ode mnie nie uciekłeś.- zaśmiał się przyjaźnie, spojrzał mu głęboko w oczy, po czym wtulił mu się w szyję i objął powoli w pasie. Nagle sobie o czymś przypomniał.
-Tsubame! która godzina?!- wyciągnął z kieszeni telefon i spojrzał na czas.
-Dobra! idę z tobą, żebyś zwalił na mnie winę.- Wstał i złapał go za rękaw ciągnąc go w stronę szkoły.
Vy2 Yuma
Vy2 Yuma

Powrót do góry Go down

Pisanie  Tsubame Utanomiyatsuko Sro Paź 24, 2012 4:34 pm

- Nie będę na Ciebie nic zwalał. Sam chciałem iść.- uśmiechnął się szeroko i ruszył za Yumą.
*Koniec tematu*
Tsubame Utanomiyatsuko
Tsubame Utanomiyatsuko

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: